Even voorstellen

Even voorstellen: Kees van Spijk (1954)

Wichelroedeloper

Kort na mijn kunstacademieperiode ontwikkelde ik mezelf ook als wichelroedeloper. Ik bemerkte namelijk tijdens mijn studie dat diverse ruimtes verschillende gevoelssferen hadden. Mijn grootmoeder, een boerenvrouw, raadde mij aan om meer over wichelroede lopen te weten te komen. Zij was bekend hiermee omdat dieren heel gevoelig zijn voor gezondheid belastend aardmagnetisme dat in ruimtes aanwezig kan zijn. Zij reageren hier op door onrustig gedrag, stressgevoeligheid en ontwikkelingsstoornissen. En wat voor dieren geldt, geldt ook voor mensen. Dat zette mij aan het denken om ruimtes voortaan te onderzoeken met behulp van de wichelroeden. Zo ontdekte ik mijn eigen gevoeligheid voor de aardmagnetische kwaliteit van ruimtes.
Ik onderzoek bouwpercelen, woningen, dierenverblijven (denk aan bijvoorbeeld paardenstallen en duivenhokken) op de aanwezigheid van gezondheid belastende of schadelijke invloeden van
 elektro- en aardmagnetische straling. 

Praktijk

Achttien jaar lang heb ik officieel ook een praktijk gehad in helderziend advies, coaching en mediumschap, maar ik heb al meer dan 35 jaar ervaring in het wichelroedelopen. Dit blijf ik nog een paar jaar graag doen.

Wil je graag meer informatie, dan kun je me uiteraard altijd vrijblijvend mailen of bellen (tijdens kantooruren).