Even voorstellen

Even voorstellen: Kees van Spijk (1954)

Kees van Spijk

Op deze pagina wil ik mezelf graag even voorstellen. Als jong volwassen man ontdekte ik, vanwege van mijn eigen emotionele problemen en spirituele groei, mijn bijzondere helder voelende en helderziende gaven. Deze gaven heb ik langzamerhand ontwikkeld door middel van zelfstudie, zelfanalyse en training tot een zeer persoonlijke vorm voor het geven van paragnostische adviezen.
Als coach gebruik ik mijn gaven om je op een bijzondere manier te begeleiden. 

Ik vraag graag je aandacht voor het volgende:
Tot 1 juli 2020 zal ik nog als coach werkzaam zijn, daarna houd ik me alleen nog bezig met wichelroedelopen. Op 1 oktober 2020 zal ik mijn praktijk beëindigen, omdat ik dan de pensioengerechtigde leeftijd hoop te bereiken. In voorkomende gevallen kun je echter ook na die datum nog een beroep op me doen.

Studie

Ik heb gestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten en Vormgeving te ‘s-Hertogenbosch (1982 – 1987). Tijdens mijn studieperiode besefte ik dat ik na mijn eindexamen niet met materialen maar met mensen wilde gaan werken. Tijdens vrije studie-uren gaf ik mijn eerste consulten aan medeleerlingen die psychische steun nodig hadden.

Wichelroedeloper

Kort na mijn kunstacademieperiode ontwikkelde ik mezelf ook als wichelroedeloper. Ik bemerkte namelijk tijdens mijn studie dat diverse ruimtes verschillende gevoelssferen hadden. Mijn grootmoeder, een boerenvrouw, raadde mij aan om meer over wichelroede lopen te weten te komen. Zij was bekend hiermee omdat dieren heel gevoelig zijn voor gezondheid belastend aardmagnetisme dat in ruimtes aanwezig kan zijn. Zij reageren hier op door onrustig gedrag, stressgevoeligheid en ontwikkelingsstoornissen. En wat voor dieren geldt, geldt ook voor mensen. Dat zette mij aan het denken om ruimtes voortaan te onderzoeken met behulp van de wichelroeden. Zo ontdekte ik mijn eigen gevoeligheid voor de aardmagnetische kwaliteit van ruimtes.
Ik onderzoek woningen, scholen, kantoren, bedrijven, dierenverblijven (denk aan bijvoorbeeld paardenstallen en duivenhokken) en percelen op de gezondheid belastende of schadelijke invloeden van
 elektro- en aardmagnetische straling. 

Praktijk

Hoewel ik al meer dan 25 jaar ervaring heb in mijn verschillende beroepen, voer ik pas sinds januari 2002 officieel een praktijk. Hierin zijn al mijn professionele vaardigheden, die elkaar in alle opzichten aanvullen, verenigd.

Wil je graag meer informatie, dan kun je me uiteraard altijd vrijblijvend mailen of bellen (tijdens kantooruren).