Tarieven en Informatie

Tarieven

Wichelroedeloop/aardmagnetisch onderzoek: tarief op aanvraag.

Tarieven van consulten, coaching en/of magnetiseren op het praktijkadres:
½ uur: € 40,–
1 uur: € 55,–
1½ uur: € 70,–
2 uur: € 85,–
2½ uur: € 100,–
3 uur: € 130,–

Consult bij u thuis:  tarief op aanvraag

Gelieve contant te betalen, er is geen pinapparaat aanwezig.

* Bovenstaande tarieven zijn voor particulieren inclusief btw; voor bedrijven prijzen op aanvraag. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afspraken afzeggen
Afspraken die niet door kunnen gaan dienen minimaal 48 uur van te voren te worden afgezegd. Gebeurt dit niet, dan ben ik helaas genoodzaakt 50% van de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Een wolkenhemel met een vliegtuigspoor

Alles is energie

Informatie algemeen

Openingstijden praktijk
Op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur.

Verlenging consult
Verlenging van een consult met een half uur is altijd mogelijk volgens de geldende tarieven.

Schriftelijk en telefonisch advies
Schriftelijke inzichten en adviezen zijn mogelijk. Naar aanleiding van uw vraag schat ik in hoeveel tijd ik nodig heb voor het advies en geef ik u een prijsopgave.
Ook een telefonisch consult behoort tot de mogelijkheden. We bespreken vooraf hoelang het consult zal gaan duren en maken een afspraak op welke datum en tijd het gesprek zal plaatsvinden.
Zowel voor schriftelijke adviezen als telefonische consulten gelieve vooraf te betalen.

Korting
Wanneer u een afspraak maakt samen met een familielid, buur of kennis voor een aardmagnetisch onderzoek op dezelfde dag en in dezelfde woonplaats, ontvangt u van mij een korting op het tarief. Per situatie wordt dit bekeken.

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen zijn mogelijk voor elk bedrag. U kunt hierover telefonisch advies inwinnen.

Beroepsvereniging
Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging. Dit houdt in dat de kosten van een consult of wichelroede loop niet worden vergoed door een zorgverzekeraar.
Om u tegemoet te komen, heb ik mijn uurtarief daarom zo laag mogelijk gehouden.

Verantwoordelijkheid
Omdat ik mijn informatie, inzichten, adviezen en oplossingen met de beste intentie en vooral ook vrijblijvend geef, zijn hulpvragers zelf verantwoordelijk voor hoe zij deze interpreteren en hoe zij eventuele oplossingen zelf toepassen.
Ik distantieer me daarom bij voorbaat van elke mogelijke verantwoordelijkheid daarvoor en tevens ook van eventuele materiële, financiële en persoonlijke schades.

Geschillencommissie
In verband met de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) ben ik aangesloten bij Solo Partners. De klachtenregeling ligt in mijn praktijk ter inzage.