Tarieven en Informatie

Tarieven

 

Ik vraag graag eerst even je aandacht voor het volgende:
Per 1 februari 2020 ben ik gestopt met mijn werk als helderziend levensadviseur, maar in verband met het Coronavirus pak ik deze werkzaamheden voorlopig toch weer op. Dat wil zeggen dat ik je vragen alleen schriftelijk zal beantwoorden. Dat geldt ook voor mijn werk als coach. Ook deze werkzaamheden zet ik voor dit moment alleen schriftelijk voort.

Tot 1 juli 2020 zal ik nog als coach werkzaam zijn, daarna houd ik me alleen nog bezig met wichelroedelopen. Op 1 oktober 2020 zal ik mijn praktijk beëindigen, omdat ik dan de pensioengerechtigde leeftijd hoop te bereiken. In voorkomende gevallen kun je echter ook na die datum nog een beroep op me doen.

 

Wichelroedeloop/aardmagnetisch onderzoek: tarief op aanvraag.

Tarieven* coaching op het praktijkadres:
1/2 uur: € 35,–
1 uur: € 45,–
1 1/2 uur: € 60,–
2 uur: € 70,–
2 1/2 uur: € 80,–

Consult coaching bij u thuis:  tarief op aanvraag

Gelieve contant te betalen of ter plekke via uw bank app het verschuldigde bedrag over te maken; er is geen pinapparaat aanwezig.

* Prijswijzigingen voorbehouden.

Afspraken afzeggen
Afspraken die niet door kunnen gaan dienen minimaal 48 uur van te voren te worden afgezegd. Gebeurt dit niet, dan ben ik helaas genoodzaakt 50% van de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Een wolkenhemel met een vliegtuigspoor

Alles is energie

Informatie algemeen

Openingstijden praktijk
Op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur.

Verlenging consult coaching
Verlenging van een consult met een half uur is altijd mogelijk volgens de geldende tarieven.

Korting
Wanneer u een afspraak maakt samen met een familielid, buur of kennis voor een aardmagnetisch onderzoek op dezelfde dag en in dezelfde woonplaats, ontvangt u van mij een korting op het tarief. Per situatie wordt dit bekeken.

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen zijn mogelijk voor elk bedrag. U kunt hierover telefonisch advies inwinnen.

Beroepsvereniging
Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging. Dit houdt in dat de kosten van coaching of wichelroede loop niet worden vergoed door een zorgverzekeraar.
Om u tegemoet te komen, heb ik mijn uurtarief daarom zo laag mogelijk gehouden.

Verantwoordelijkheid
Omdat ik mijn informatie, inzichten, adviezen en oplossingen met de beste intentie en vooral ook vrijblijvend geef, zijn hulpvragers zelf verantwoordelijk voor hoe zij deze interpreteren en hoe zij eventuele oplossingen zelf toepassen.
Ik distantieer me daarom bij voorbaat van elke mogelijke verantwoordelijkheid daarvoor en tevens ook van eventuele materiële, financiële en persoonlijke schades.

Geschillencommissie
In verband met de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) ben ik aangesloten bij Solo Partners. De klachtenregeling ligt in mijn praktijk ter inzage.