Wichelroede lopen

Aardmagnetisme en wichelroede lopen ofwel: een aardmagnetisch onderzoek

Het is -misschien niet algemeen- bekend dat diverse lichamelijke en psychosomatische klachten, maar ook mentale, emotionele, spirituele en sociale problemen mede veroorzaakt kunnen worden  door het aardmagnetische klimaat van de woon- en/of werkomgeving. Deze klachten kunnen ook juist verergeren door aardmagnetische straling en/of elektrosmog. 
Denk met name aan:

  • reuma
  • nek- en rugklachten
  • alle vormen van kanker
  • hormonale klachten waaronder vruchtbaarheidsproblemen
  • slaapproblemen en piekeren
  • depressiviteit en wisselende stemmingen
  • en de aanwezigheid van entiteiten.

Onderzoek en adviezen

Door middel van een aardmagnetisch onderzoek (of wichelroedeloop) breng ik invloedsgebieden van o.a. ondergrondse wateraders die zich binnen de grenzen van je woning of perceel bevinden, duidelijk leesbaar in kaart. Ook onderzoek ik dierenverblijven (denk aan bijvoorbeeld paardenstallen en duivenhokken).
Zo’n onderzoek voer ik uit met behulp van wichelroeden. Het totale onderzoek duurt anderhalf tot twee uur, afhankelijk van o.a. de grootte van de woning, het perceel of dierenverblijf. 

 

Wichelroedeloper Kees van Spijk

Foto: Marc Bolsius

Uitkomst aardmagnetisch onderzoek

Een kruising van wateraders en een wel (zie rode plek): beide hebben storende invloeden. Rechtsboven een positieve groene plek.

 

Op basis van de uitkomsten van een dergelijk onderzoek (zie tekening) geef ik je adviezen om klachten te voorkomen, te verminderen of indien mogelijk op te lossen. Daarnaast geef ik je, indien nodig, algemene informatie over verantwoord bouwen, inrichten, wonen en werken in relatie tot aardmagnetisme en elektro-smog.
Zie voor meer informatie:
Info wichelroede lopen

Afspraak maken

Wens je een aardmagnetisch onderzoek in je woning, kantoor of bedrijf, dan kun je mij bellen voor een afspraak. Staat je woning, kantoor of bedrijf te ver (meer dan 100 km) van mijn praktijk vandaan, dan is er de mogelijkheid voor een helderziend ofwel tele-magnetisch onderzoek. Daarover kan ik je telefonisch informeren.
Mocht het zo zijn dat ik in je woning, kantoor of bedrijf geen storende invloeden van wateraders, wellen of andere stralingsbronnen kan vinden, dan zal de oorzaak van de klachten wellicht op een geheel ander vlak liggen.
Om daar achter te komen, kan ik je van dienst zijn als helderziend levensadviseur.

In geval van lichamelijke klachten is mijn advies om altijd eerst de huisarts te raadplegen!

Mail me voor informatie: praktijkkeesvanspijk@gmail.com   

Zie ook: Artikel en video Eindhovens Dagblad