Depressie

Coaching bij depressie

Met mijn helderziende gave kan ik vaak al meteen tijdens de start van het consult de oorzaak van je depressie aanwijzen. Deze oorzaak gaan we samen bespreken, zodat je duidelijkheid krijgt.

Zonder de diepere of achterliggende oorzaak van je depressie te weten kun je je depressie niet oplossen. Vaak ligt de oorzaak van een depressie in je kindertijd. In die periode gebeuren er vaak heftige dingen. Een kind slaat de emoties en ‘informatie’ die daarmee gepaard gaan meestal onbewust in het brein en lichaam op. Verdrongen herinneringen en innerlijke pijn (kindertrauma’s) zijn vaak de oorzaak van depressies en lichamelijke klachten.

Vennen Oisterwijk in de winter. Symbool voor depressie.

Hoe kan ik je coachen?

Mijn coaching bestaat uit inzichtelijk maken van de oorzaak van je depressie en adviezen geven om eruit te komen.
Niet door middel van maandenlange sessies bij een psycholoog, maar meestal door middel van slechts een paar gesprekken hier in mijn praktijkruimte of bij je thuis.

Ik ben heel direct in wat ik aan inzichten doorkrijg en to the point wat adviezen betreft. Jij kan daarmee zelf verder om uit die depressie te komen.

Indien nodig adviseer ik je, om je bij dat oude kindertrauma te brengen, regressie te gaan doen. Tijdens een regressiesessie kom je door middel van een begeleide concentratie (lichte trance) zelf bij de verdrongen herinneringen die de oorzaak zijn van je huidige situatie. Soms werkt dat beter en sterker om de pijnlijke gevolgen ervan op te ruimen omdat je op meerdere niveaus werkt, namelijk mentaal, emotioneel, lichamelijk en energetisch. Ik kan je in contact brengen met Jeanette Gouka, regressietherapeute. 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor een eerste afspraak.