Reacties cliënten

Een aantal reacties  

Dag Kees,

Eindelijk kunnen we goed slapen, we hadden jou al jaren geleden moeten vragen voor een onderzoek in onze woning. Je inzichten, advies en tip hebben geleid waarop wij hoopten en daar zijn we heel blij mee.

Hartelijke groet,

L.

Beste Kees,

Je was een paar weken geleden bij ons voor het aardmagnetisch onderzoek en vertelde toen erbij dat wanneer we onze slaapkamer zouden ontstoren het mogelijk een aantal weken zou duren voordat wij beter zouden kunnen slapen…., maar al de volgende nacht tot nu toe, slapen wij heerlijk, dieper en worden wij uitgerust wakker. Dank je wel!

Succes met je werk voor anderen.

H.

Hoi Kees,

Wij zijn heel blij dat je een paar weken geleden bij ons het aardmagnetisch onderzoek hebt gedaan. Wat kunnen wateraders toch veel invloed op je slaap- en ander gedrag en gevoel hebben zeg!

Maar na je advies hebben wij de LFC’s meteen gekocht en bij-adviezen opgevolgd en dat had eigenlijk al na een paar dagen een positief effect. Dank je wel!

Groet,

S.

Goedemiddag mijnheer van Spijk

Ik zou u nog een reactie sturen als feedback op uw onderzoek en advies met betrekking tot de wateraders hier in B. het heeft geholpen en nog steeds! Wij slapen weer prima en worden gelukkig voortaan weer uitgerust wakker. Dank u hartelijk, ook voor de aanvullende informatie in uw boekje wat u ons toen gaf. Wij hebben uw naam aan anderen doorgegeven.

Vriendelijke groet,

F.

Beste Kees,

Bedankt voor je snelle service wat betreft het tele-magnetische aardonderzoek. Alles is me duidelijk en ik ben blij met de uitkomst daarvan.

Groet

R.

 — 

Goedemorgen Kees,

Dank je wel voor het onderzoek naar de wateraders op onze kavel en uiteraard de duidelijke adviezen. We gaan ze zeker ter harte nemen.

Met vriendelijke groet

I. en B.

Beste Kees,

Dank je wel voor het verslag van het onderzoek met de informatie en de met wateraders ingetekende plattegronden.

We gaan er meteen mee aan de slag. Een fijne dag

Vriendelijke groet,

E.

—-

Dag Kees

Ik heb ondertussen de LFC’s al een tijdje geïnstalleerd !  Heb even gewacht om het effect op langere termijn te weten. Ik kan je nu wel zeggen dat ik veel beter slaap. Dus ik ben heel blij met de LFC-piramides.  En heel erg bedankt voor alle goede raad

Ik wens je alle goeds. Warme groetjes

C.

Goedemorgen Kees,

Bij deze willen we toch even terugkoppelen dat sinds uw hulp Noor echt voor het eerst in haar leventje enkele nachten achter elkaar goed heeft geslapen! We zijn zo blij. Ik durf het bijna niet hardop te zeggen en te denken, maar we hopen enorm dat het slaapprobleem is opgelost door uw komst en door het plaatsen van de LFC ontstoorder nu. Enorm bedankt voor de hulp! Vanaf donderdag was ze slechts eenmaal per nacht eventjes wakker, vannacht heeft ze gewoon helemaal doorgeslapen 🙂

Vriendelijke groeten,

I. en J.

Beste Kees,

Het gaat gelukkig nog steeds goed met de nachten. We hebben de LFC sinds kort op de maximale stand staan.

Is er nog een houdbaarheidsdatum op de LFC / moet er om de zoveel tijd onderhoud aan gepleegd worden?

We horen graag van je.

Met vriendelijke groet,

I.

Beste Kees,

ik heb even afgewacht alvorens je te mailen. Inmiddels slaapt Lott ongeveer anderhalve week in haar eigen bed. Ze wordt een enkele keer wakker, maar accepteert dat ze in haar eigen bed blijft. Het is echt van de een op de andere dag zo gegaan. Dus wellicht dat de combi van het aarden van het bed en de wollen deken hun werk doen en voor meer rust en gevoel van veiligheid in haar kamertje zorgen. Hoe dan ook, wij zijn blij! Bedankt

Groeten

L.

Beste Kees,

Ik hoop dat jij en je familie in goede gezondheid zijn.

Ik wilde je laten weten dat het goed gaat met het slapen van J.! Het heeft even geduurd, maar sinds een paar weken slaapt ze in haar eigen bed! Ook T. doet het goed, hij werkt tegenwoordig op zijn kamer aan zijn huiswerk!

We zijn heel blij met het resultaat. Dank voor je hulp.

Groeten

K.

Dag Kees,

Een paar weken geleden bent u bij ons geweest en ik zou nog laten weten hoe t verder is afgelopen… Op advies van u ben ik de volgende dag meteen naar Diana Kanters gereden en daar een LFC opgehaald samen met een sticker voor bij de mobile telefoon. Ik moet zeggen dat het erop leek dat de sticker het gedeelte rond mijn bekken (ik draag de telefoon vaak in mijn broekzak) meteen een soort van rust gaf. We hebben de LFC in de avond mee naar boven genomen en meteen vanaf de Ook ‘s-morgens stap ik bijna zonder rugpijn en stijve ledematen uit bed. We sliepen al op een schapenvacht maar ik had er nog één ergens liggen en ook die heb ik nu onder mijn matras gelegd. Nu, na een paar weken kan ik echt zeggen dat ik pijnvrij uit bed kom! Wat een verademing! Mijn jongste slaapt nu ook beter! We hebben zijn bed verplaatst naar een iets wat betere plek (ook zijn slaapkamer was bijna rood gekleurd) en we zetten de deur ‘s-nachts open in de hoop dat de LFC ook daar zijn werk kan dan. Ter zijner tijd krijgt ook hij een LFC op zijn eigen kamer. Overdag nemen we LFC mee naar beneden maar ook daar komt er binnenkort een nieuwe bij! De bank hebben we inmiddels ook verplaatst. En ook daar nemen nu de klachten af! Geen stijve ledematen meer als ik opsta van de bank, af en toe nog wel een slaperig/zwaar hoofd. Ik ga er vanuit dat ook dat nog wel overgaat… Ik geeft het nog even de tijd. Maar ik ben al zoooo blij met deze veranderingen! Ben nu al zo n ander mens hierdoor! Ik wil u hartelijk bedanken dat u zo snel langs wilde komen, zeker in deze rare tijd! Maar zeker heel veel dank voor de hulp en de oplossingen die u geboden heeft!

Nogmaals hartelijk dank!

Vriendelijke groet,

M.