Reacties cliënten

Een aantal reacties  

JULI 2019

Ongelooflijk, lieve Kees: Ze hebben nu de buis in de grond gevonden!!! na 1.5 dag zoeken over 15 meter lengte! Iedereen moedeloos, ze hadden de bouw al stilgelegd. Maar nu een vreugdedans, dankzij jouw wichelroedewerk via plattegronden van de woning en locatie. Je bent fantastisch. Je kunt dit dus ook! Wat een gave, zelfs op afstand!  Ik ben je zoooooooo enorm dankbaar!

Veel liefs

J.

PS De aannemer is jou ongelooflijk dankbaar. Hij vindt het ongelooflijk…….. Moest ik even doorgeven aan jou

Warme groet

J.

Hallo Kees,

bedankt voor je vele inzichten en adviezen, wij zijn er heel blij mee.

Warme groet,

R.

Hallo Kees,

Heel erg bedankt voor alles!!! Ik spreek je nog voor mijn vakantie!!

Groetjes,

D.

Hallo Kees,

Dank je wel voor je duidelijk advies. Het stelt me toch al meer gerust . Ik ga op zoek naar een deskundig technisch expert die mij verder gaat helpen.

Nog fijn weekend verder. Warme groetjes

L.

Beste Kees,

Hartelijk dank voor uw inzichten en advies aangaande mijn zoon. Het maakt veel duidelijk en houd mij een goede spiegel voor. Een en ander is nog aan het bezinken, voor nu heb ik daar even genoeg aan. Mocht ik verder willen praten dan maak ik zeker een afspraak.

Vriendelijke groet,

I.

JUNI 2019

Goedemorgen Kees,

Dank je wel voor het onderzoek naar de wateraders op onze kavel en uiteraard de duidelijke adviezen. We gaan ze zeker ter harte nemen.

Met vriendelijke groet

I. en B.

Beste Kees,

Hartelijk dank voor het gesprek afgelopen week. Het was op een aantal punten verhelderend en leerzaam. Zoals gezegd ontmoet ik een collega van je in Zwitserland op locatie. Ben heel benieuwd of ik daar iets van hetgeen je verteld heb zelf ga ervaren en meemaken.

Met hartelijke dank en vriendelijke groet,

P.

Goedemorgen Kees,

Bedankt voor uw snelle reactie en advies. Ik hecht hier veel waarde aan!

Met vriendelijke groet,

L.

Beste Kees,

Hartelijk dank voor je snelle en positieve resultaten uit het onderzoek. Mijn dochter zal er zeer blij mee zijn.

Met vriendelijke groet,

H

Dank je wel Kees,

Vooral blij met deze heldere uitleg. Het helpt me enorm om duidelijk te zijn en bij mezelf te blijven

Warme groeten

A.

Hoi Kees,

Wat ben ik blij met je adviezen, je hebt helemaal gelijk met hoe ik in mijn leven sta en dat mag ik gaan veranderen. Is nodig. Dank je wel voor je eerlijke inzichten, daar kan ik wat mee.

Groetjes, M.

Hallo Kees,

Veel dank voor je goede adviezen en tips!

Met vriendelijke groet,

N.

Goede avond Kees,

Dankjewel voor je reactie en inzichten!!

Groet,

L.

MEI 2019

 Hoi Kees

Bedankt voor je uitgebreide inzichten. Daar ga ik mee aan de slag, wat fijn dat je zo voor mij duidelijk hebt verwoord!

Groetjes, S.

Hallo Kees,

Bedankt voor je rapport. Ik laat het even bezinken, maar het is me nu allemaal helder. Top!

Met vriendelijke groet,

N.

Dag Kees,

Wat betreft je inzichten.. Pff m’n hart doet zeer maar ik begrijp precies wat je schrijft en ik zie het nu ook weer meer helder.

Bedankt voor je hulp.

Groetjes,

W.

Goedemorgen Kees,

Dankjewel dat je me weer een stapje verder hebt geholpen.

Groetjes

L.

Beste Kees,

Bedankt voor je snelle service wat betreft het tele-magnetische aardonderzoek. Alles is me duidelijk en ik ben blij met de uitkomst daarvan.

Groet

R.

April 2019

Beste Kees,

Hierbij wil ik je hartelijk danken voor de superfijne coaching in de afgelopen zware periode, waar ik in mijn eentje nooit alleen doorheen had gekund als ik niet jou had gehad, ik bedoel uiteraard jouw ondersteuning en inzichten met name. Ik kon altijd bij je terecht en je je tarieven voor de tussendoor consulten per telefoon altijd heel mooi gerelateerd aan de tijd dat ik met je sprak.

Nogmaals dank.

W.

Goedemiddag mijnheer van Spijk

Ik zou u nog een reactie sturen als feedback op uw onderzoek en advies met betrekking tot de wateraders hier in B. het heeft geholpen en nog steeds! Wij slapen weer prima en worden gelukkig voortaan weer uitgerust wakker. Dank u hartelijk, ook voor de aanvullende informatie in uw boekje wat u ons toen gaf. Wij hebben uw naam aan anderen doorgegeven.

Vriendelijke groet,

F.

Hoi Kees,

Bedankt voor je inzicht. Ik ben blij dat je het zo hebt opgeschreven. Eerlijk, duidelijk en recht voor de raap. Daar houd ik van! Het bedrag is overgemaakt naar je rekening.

Een fijne dag toegewenst.

Groetjes,

T.

Dag Kees,

Je had gelijk Kees met wat je allemaal schreef. Dankjewel voor alles.

G.

Beste Kees

Wij hebben nooit geweten dat wateraders zo ongelooflijk veel negatieve impact kon hebben op je gezondheid, maar door uw komst een tijdje geleden, is dat door het onderzoek en wat daaruit kwam en vooral door uw advies wel bewezen: wij hebben eindelijk, na jaren weer een fijn gevoel in ons prachtige huis, waar wij helemaal niet meer van konden genieten. Een ook het ontspannen en slapen gaat weer goed. We functioneren weer, dankzij u en uw prachtige werk! Succes daarmee!

Fijne dag,

C.

Hallo Kees,

Dank je voor ons wandelgesprek en vele tips van afgelopen vrijdag, ik weet wat me nu te doen staat, ik ga ze opvolgen, zo helder en duidelijk is mij alles nu! Top!

Fijn weekend verder.

N.

Maart 2019

Hoi Kees,

Bedankt weer, ik ben heel blij met je inzichten. H. slaapt sinds jouw mail meteen al weer beter Misschien speelt het onbewust een rol (dat hij “weet” dat we op de hoogte zijn vd reden van zijn onrust).

Fijne avond,

R.

Dag Kees,

Wat ben ik blij met je advies, het is zo duidelijk geschreven met alle handvatten die ik nodig had. Nu kan ik eindelijk zelf weer verder!

Groetjes,

M.

Hoi Kees,

Wij zijn heel blij dat je een paar weken geleden bij ons het aardmagnetisch onderzoek hebt gedaan. Wat kunnen wateraders toch veel invloed op je slaap- en ander gedrag en gevoel hebben zeg!

Maar na je advies hebben wij de ontstoorders meteen gekocht en bij-adviezen opgevolgd en dat had eigenlijk al na een paar dagen een positief effect. Dank je wel!

Groet,

S.

Februari 2019

Beste Kees,

Bedankt voor je positieve inzet en mooie reacties op mijn feedback. Het helpt me verder!

Fijne dag.

Groetjes E.

Hoi Kees,

Dank je wel voor het fijne gesprek! Ik heb meteen actie ondernomen vanmiddag.

Warme groet,

N.

Beste Kees,

Je was een paar weken geleden bij ons voor het aardmagnetisch onderzoek en vertelde toen erbij dat wanneer we onze slaapkamer zouden ontstoren het mogelijk een aantal weken zou duren voordat wij beter zouden kunnen slapen…., maar al de volgende nacht tot nu toe, slapen wij heerlijk, dieper en worden wij uitgerust wakker. Dank je wel!

Succes met je werk voor anderen.

L.

Hoi Kees

Jij coacht me al even en ik kan vanuit mijn hart zeggen dat ik daardoor veel bewuster en sterker in mijn leven sta en al diverse keuzes heb kunnen maken die ik zonder jou (jouw begeleiding) nooit had kunnen maken. Ik ben er super blij mee. Dank je wel, want eindelijk heb ik het gevoel dat ik mijn eigen leven kan leiden.

Groetjes,

C.

Hoi Kees,

Bedankt voor je uitermate inzicht gevende gesprek. Ik ben er gelijk mee begonnen. Het geeft me een goed gevoel.

Nogmaals veel dank ook voor de uitermate goede tips!!

Met vriendelijke groet,

N.

Januari 2019

Beste Kees,

Ik wil je nog even bedanken omdat ik heel veel aan ons gesprek heb gehad. Naar mijn idee heb ik er veel uit kunnen halen.

Groetjes

E.

Dag Kees,

Eindelijk kunnen we goed slapen, we hadden jou al jaren geleden moeten vragen voor een onderzoek in onze woning. Je inzichten, advies en tips hebben geleid waarop wij hoopten en daar zijn we heel blij mee.

Hartelijke groet,

L.

—-

Goedemiddag mijnheer van Spijk

Dank je wel nogmaals voor het fijne open gesprek wat ik een tijdje geleden met u had, ik heb daardoor een beslissing kunnen nemen en mijn leven een andere richting kunnen geven. U doet prachtig werk waar velen blij mee zullen zijn.

Fijne dag,

H.

Dag Kees,

Hierbij wil ik je bedanken voor het open en niets schuwende consult. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en het voelt goed en heeft nu al uitwerking op hoe ik functioneer naar M. Het gaat goed komen tussen ons, dankzij jou ook!

Hartelijke groet,

S.

4 nov. 2018

Hallo Kees,

Wij willen je nogmaals bedanken voor al jouw hulp, hoe het er nu uitziet heeft het zijn vruchten afgeworpen. We zijn in elk geval al heel blij dat er weer contact is met onze dochter…..
Heel erg bedankt nogmaals en een goed weekend.

Warme groet,
L.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

2 nov. 2018

Beste fb-vrienden,

Kees is als wichelroedeloper een echte vakman. Ik heb van hem het vak geleerd, waar ik heel blij mee ben. Daarnaast is hij ook nog eens een heel mooi mens. Het is eigenlijk voor iedereen belangrijk om in een huis te wonen wat gezond is, wat aardmagnetisme en andere straling betreft.
D.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

29 oktober 2018
Hallo Kees,
Een aantal maanden geleden heb je ons huis doorgemeten. Op jouw advies hebben we toen twee ontstralingszenders geplaatst, die we kochten in Loon Op Zand. Ze staan in de huiskamer op de begane grond en op de overloop in de buurt van onze slaapkamer.
Het gaat sindsdien een stuk beter met mij. IK en ook mijn vrouw zijn hier heel blij mee.

Hartelijke groet van A. en mij.
W.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Hallo Kees,

Nogmaals veel dank voor je inzet, je betrokkenheid en je expertise betreffende het aardmagnetisch onderzoek in ons huis. Ik zal je zeker warm aanbevelen bij deze en gene.

Ik heb overigens nog een extra antennetje gekocht om mee te kunnen nemen op reis…

Warme groet

M.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
15 oktober 2018
Hoi Kees,
dank je voor je verhelderende antwoorden. Ik kan een en ander nu los gaan laten.
Fijne dag.
N.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

14 oktober 2018

Dankjewel Kees.

Voor al je adviezen. Ik ga ermee aan de slag.

Groetjes,
L.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
12 oktober 2018
Dag Kees,
Dank je wel voor je uitgebreide mail en adviezen. Alles is helder, nu weten we tenminste waar we staan en hoe wij erin kunnen acteren om de situatie te kunnen keren.
Vriendelijke groet,
A.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
8 oktober 2018
Hallo Kees,
Dank je hartelijk voor je duidelijke verhaal, waar wij zonder meer iets mee kunnen om verder te komen in ons proces. We zijn er blij mee.
Groet,
H.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

19 september 2018

Dag Kees,
Ik ben erg blij dat je me op het goede spoor hebt gezet!
Het resultaat is dat ik nu geleerd heb dat ik niet te lang moet wachten met praten!
Nogmaals dank voor je advies!!
Hartelijke groet,
W.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
18 september 2018
Dag Kees,
Dank je wel voor je hulp. Het helpt wat je voor onze zoon en dus ook voor ons (op afstand) doet. Wij zijn er enorm blij mee!
Vriendelijke groet,
L.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
17 september 2018
Hoi Kees,
bedankt voor je fijne reactie op mijn bericht, waarin je toch weer wat inzichten hebt meegegeven, waar ik heel blij mee ben!
Warme groet,
N.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
6 september 2018
Dank je wel Kees,
voor je helder advies. Ik moet alles nog wel goed op me in laten werken, maar dat komt wel goed.
Groet,
U

 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

28 aug. 2018

Dag Kees,

Dank je voor je advies. Ik zal die zeker ter harte nemen. Ik vind het erg fijn dat je zo duidelijk bent. Mogelijk dat ik nog een keer in de toekomst een beroep op je ga doen.

Nogmaals heel hartelijk dank voor al je eerlijke hulp!

Met vriendelijke groet,

L.

 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

27 augustus 2018

Dag Kees,

Dank voor je onderzoek. Ik was al een beetje bang dat de uitkomst niet zo best zou zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat bij mij wel het één en ander op zijn plaats valt. In ieder geval ben ik heel blij met je onderzoek en ga nu kijken wat ik met je advies ga doen.

Vriendelijke groet,

K.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
24 aug. 2018
Hoi Kees,
Bedankt voor je advies !!! Echt top ik ga zeker iets met je adviezen doen.
Mvg G.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
22 aug. 2018
Hoi Kees
Nog hartstikke bedankt voor je werkzaamheden bij ons in huis. Fijn dat het nu duidelijk is, aardmagnetisch!
Groetjes,
C.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

20 augustus 2018

Beste Kees,

Dank voor de snelle reactie en werkzaamheden (inzicht en advies) voor mij.

Ik ben in wat ik beoog heel enthousiast en heb er veel vertrouwen in.
Hartelijke groet,
J.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

16 augustus 2018

Hoi Kees,
Mijn partner was erg aangedaan door wat je allemaal invoelde en doorgaf. Tranen net onder de oppervlakte. Erg goed gedaan! Veel dank hiervoor!

Met vriendelijke groet,
T.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

7 aug. 2018

Beste Kees,

Wat een super ervaring!

Heeft me enorm geholpen om het gesprek morgen met een goed en positief gevoel in te gaan.

Dank daarvoor…  Ik neem binnen kort contact met je op om nog een afspraak te maken.

Vriendelijke groet,
L.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

17 juli 2018

Goeiemorgen Kees,

Wij merken nu al verschil in het gedrag van onze zoon. Regelmatig zegt ie dat hij jouw invloed voelt, als t gaat om bijvoorbeeld computer games spelen. Zeker niet verkeerd!
Nogmaals dank voor je hulp,
Groet, G.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
9 juli 2018
Dag Kees,
Als ik jou in deze periode niet had gehad, dan was ik er nooit zo uitgekomen, Man wat heb ik een steun aan jou gehad en aan alles wat je me hebt uitgelegd en geadviseerd! Super bedankt Nogmaals!
Groetjes,
S.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
7 juli 2018
Beste Kees,
Dank je nogmaals voor je heldere coaching in wat er allemaal speelde bij ons, ik had geen betere kunnen krijgen!
Hartelijke groet,
M.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
5 juli 2018
Hallo Kees,
Ik wilde je nog even bedanken voor je reading. Je sloeg helemaal de spijker op zijn kop op allerlei gebieden, heb de opname nog na beluisterd. Dank je nogmaals!
Groetjes,
M.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

3 juli 2018

Hoi Kees,

Bedankt voor de inzichten. Ik ben er blij mee. Ook met het advies, ik ga ermee aan de slag

Groetjes. L.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

28 juni 2018

Hoi Kees,

Dank voor je opbeurende eerlijke woorden! Je bent een goede coach.
Dank je wel!
Met vriendelijke groet,
F.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

5 juni 2018

Hoi Kees,

Dankjewel voor je reactie. Ik ga aan de slag met een natuurlijk traject naast de reguliere geneeswijzen.Fijn dat je mij helende energie wilt sturen.

Warme groet, V.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

3 juni 2018

Hallo Kees,

Een prachtig inzichtgevend verhaal heb je geschreven. Veel dank hiervoor!!! Ik kan ermee verder!

Met vriendelijke groet, N.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

2 juni 2018

Kees,

Jouw al weer grandioze schriftuur is goed binnen gekomen. Ik heb het (bijna huilend) gelezen en gauw naar al onze kinderen doorgestuurd, hopende dat het aankomt waar het moet aankomen!
Ik hou je op de hoogte. Jij ons ook, toch?!

Groetjes en alvast REUZE bedankt!!

J.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

2 juni 2018

Bedankt Kees, voor het uitgebreide verhaal!
Ik ga ermee aan de slag.Het is mij duidelijk waar ik aan moet werken, dankjewel.

Een hele fijne vakantie gewenst!

Met vriendelijke groet,
N.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

28 mei 2018

Goedemorgen Kees,

Wat fijn dat je me zo snel een terugkoppeling en aanvulling op je advies hebt gegeven. Daar ben ik heel blij mee. Ontzettend bedankt voor je geweldige hulp om mij weer sterker, positiever en zelfverzekerder in het leven te doen staan, met een beter vooruitzicht dan waarmee ik voorheen rondliep.
Hartelijke groet,
B.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
27 mei 2018

Hoi Kees,

Dank je voor het tele-magnetisch onderzoek van onze woning! Dat je zoiets vanuit je bureau kunt onderzoeken! Heel bijzonder, maar het verduidelijkt wel waarom wij zulke lichamelijke klachten hebben, daarom stellen wij het op prijs dat je de komende week nog een keer controle komt doen hier in onze woning. Lukt dat?
Wil je me mailen wanneer je tijd hebt?
Groet, J.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
26 mei 2018
Hoi Kees,
Ontzettend bedankt voor je snelle reactie, inzichten, hulp, steun, kracht, energie….!
Ik vind het echt geweldig wat je voor me doet en waarmee je me helpt. Ik ben zo blij dat ik hiermee bij jou terecht kan. Jij helpt mij echt geweldig!
Een heel fijn weekend wens ik jou toe.
L.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

24 mei 2017

Beste Kees,

dank je wel nogmaals voor het consult van vanmiddag. Meteen toen je mij jouw inzichten gaf, werd het helemaal ontspannen in mij omdat ik alles kon plaatsen en het gebeurde eindelijk los kon laten.

Ik ben er heel blij mee en kan nu verder zonder die last!

Groetjes, D.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

24 mei 2018

Hoi Kees,

Dankjewel.Ik heb je inzichten en adviezen gelezen en ik kan me er wel vinden. Wat ik zelf weet en ervaar sluit aan bij jouw inzicht. Het is een groot leerpunt voor mij. Dank je wel.

Groet, M.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

23 mei 2018

Beste Kees,

Dank je wel voor de mooie teksten! Héééél herkenbaar!! Ik hou je op de hoogte en we zien elkaar vast en zeker snel weer. Dank je wel nogmaals ook voor gisteren, ik vind onze gesprekken echt heel fijn!

Alvast een heel fijn weekend; de weersvoorspelling is prachtig!!
Groetjes,
V
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
9 mei 2018
Bedankt Kees,
Voor je snelle reactie en inzichten. Heel fijn om te horen…. Daar had ik het niet gezocht wel de veranderingen dat t daar evt mee te maken had. Kan ik het ook meer een plekje gaan geven. En wil ook binnenkort weer een paar keer met je partner een regressiesessie afspreken.
Zal haar nog wel even mailen.
Groetjes, L
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
7 mei 2018
Dag Kees,
Bedankt voor je reading die heel duidelijk is en waarmee ik weer verder kan.
Groetjes, A.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
27 april 2018
Hallo Kees,
Enorm bedankt voor je bedrijfsadviezen en ook je support tot nu toe!
Een goed weekend
Hartelijke groet, H
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
26 april 2018
Dag Kees,
dank je wel voor je serieuze en vooral verhelderende antwoorden. Daar heb ik wat aan. Geen arts heeft het ooit zo duidelijk uitgelegd naar mij wat de achterliggende oorzaak van mijn kwaal is, maar jij hebt het in een kort en bondig gesprek heel precies aangegeven.
Dank je hartelijk nogmaals!
Groetjes, L.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

23 april 2018

Hoi Kees,
wat ben ik blij dat jij mijn coach bent geworden. Vóór jou had ik jarenlang psychologische ondersteuning, maar dat werkte gewoon niet voor mij, omdat die man slechts luisterde en ik er zelf niet uit kwam, wat we ook hebben besproken!
Maar jij hebt mij heel helder en duidelijk woorden gegeven aan wat er in mij speelt en jij leert mij (vaak wel heel erg confronteren, maar dat heb ik gewoon nodig, ook al is het soms niet leuk) om bewuster na te denken over alles wat ik doe of hoe ik op dingen reageer. En dat kon die psycholoog mij niet leren. Jij wel. Dank je wel!
Groet,
H.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
12 april 2018
Beste Kees,
wat ben ik blij dat ik jou gevraagd heb voor hetgeen waar ik hulp nodig had. Mijn psycholoog kon er maar niet doorheen kijken en jij kon dat wel en dan zelfs binnen één sessie. Ook met jouw advies kan ik wat, want nu weet ik tenminste waarmee ik aan de slag moet. Daar ben ik ongelooflijk blij mee! Dank je wel nogmaals.
H.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
12 april 2018

Hallo Kees

Super bedankt voor alle tijd dat jij aan mij en onze situatie hebt gespendeerd want in moeilijke situaties ben jij er altijd voor mij. Met jouw steun kom ik er steeds weer uit.. Jij bent een topper!
Groetjes,
J.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
11 april 2018
Dag Kees,
het inzicht per mail is letterlijk en figuurlijk bij mij binnengekomen en ook bij mijn partner. We gaan er iets mee doen, want dat is wel nodig nu ik door jouw advies kan inzien waar we aan moeten gaan werken richting onze zoon!
Dank je wel voor je tijd en accepteert onze zoon begeleiding, dan gaan we voor jou!
Groetjes,
D.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

9 april 2018

Beste Kees,
Jij coacht me al een paar jaar en het gaat steeds beter met mij en ons, dankzij jou. Jij bent geregeld wat confronterend, maar dat heb ik zo nu en dan ook gewoon nodig. Ik ben blij dat je zoveel geduld met me hebt.
Dank je wel!
H.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
29 maart 2018

Beste Kees,

Een paar jaar geleden ben je bij ons in G. geweest. Je hebt ons (en vooral onze zoon) toen goed geholpen met slaapproblemen. Na het in kaart brengen van de aardmagnetische straling en het plaatsen van 2 LFC’s ging het slapen veel beter.

Dank je nogmaals. Maar wij hebben nu een ander gekocht en willen graag dat je ook die woning in kaart komt brengen en adviseren als er wateraders aanwezig zijn. Ik hoor graag van je wanneer je binnenkort tijd hebt.
Hartelijke groet,
E.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
26 maart 2018
Dag Kees,
Wat ben ik blij met jou als coach. Van mij krijg je een dikke 10, omdat ik eindelijk na jaren mezelf en mijn leven en alles wat er mee samenhangt onder controle krijg en weer positieve dingen tot stand breng. En als het dan weer even wat slechter gaat, dan denk ik steeds weer aan jouw inzichten en lessen (zo noem ik ze maar). Dank je wel voor alles. Ook al zullen we elkaar minder gaan zien omdat het coachingstraject bijna voorbij is, toch wil ik graag dat ik zo nu en dan voor extra inzichten en adviezen bij jou komen. Wanneer spreken we nog wel af.
Warme groet,

S.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
23 maart 2018

Kees,

Hartelijk dank voor uw laatste bericht en de mooie woorden, maar vooral ook voor alle steun, adviezen en inzichten die u me in de “zaak P.” heeft gegeven.

Met vriendelijke groet,
H.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
21 maart 2018

Dag Kees,

Jeetje dank je wel. Dat zijn belangrijke berichten. Je ziet haar goed en ik denk dat je signalen precies kloppen. Misschien dat we elkaar eens telefonisch moeten spreken voor dat stukje.

Vriendelijke groet,
G

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
14 maart 2018
Dag Kees,
 
Wow super goed inzicht heb je voor mij geschreven. Ik voelde het binnen komen!
 
Dank je wel. Tot maandag.
 
Groeten,
W.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

13 maart 2018
Beste Kees,

Hartelijk dank voor je steun en alle inzichten waarmee ik weer sterker verder kan.
Fijne dag en vriendelijke groeten,

L.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

12 maart 2018
Beste Kees,
Ik ben heel blij met je advies en de inzichten dat je mij hebt gegeven. Ik heb het al enkele keren gelezen om alles goed te kunnen opnemen. Ik voel me ook al rustiger.
Hartelijk dank om mij te helpen.
Beste groeten
C.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

9 maart 2018

Goedemorgen Kees,

Eindelijk heb ik gisterenavond op advies van jou de moed kunnen verzamelen om na mijn werk weer te gaan sporten. Ik voel dat ik daardoor weer in mijn kracht kom, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Ik ben blij dat ik bij u ben geweest en dat ik er iets aan heb gehad en vooral ook weer iets vrolijker ben.
Een heel fijn weekend!
Groetjes,
V.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

7 maart 2018

Hoi Kees,

Bedankt voor je heldere verhaal, c.q. inzichten en advisering! Ik maak er het beste van!

Met vriendelijke groet,
N.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

7 maart 2018
Hallo Kees,

Ik heb ondertussen een afspraak gemaakt bij een fysiotherapeut. Dat voelt goed. Dank je voor je inzicht in mijn lichamelijke condities en advies.

Met vriendelijke groet,
M.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

3 maart 2018
Hoi Kees,Dank je voor je inzicht, ik ga ermee aan de slag. Begrijp wat je schrijft en ik herken mijn rol.
Bedankt voor het duwtje in de juiste richting.Groetjes,
W.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
26 februari 2018
Hoi Kees,Wat een heerlijke ochtend. Je hebt me zo enorm gerustgesteld en duidelijke inzichten gegeven, waarmee ik, wij verder kan. Dank je wel!
Nu nog lekker aan mijn innerlijke werken dan geloof ik er oprecht in.

Met vriendelijke groet,
F.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
19 februari 2018
Nogmaals bedankt Kees, 

Ik heb weer stof om mee verder te gaan. Ik ga starten met de regressie therapie. Zou je graag daarna nog eens willen spreken. En mocht het zo zijn dat ik straks helemaal “genezen” ben. Zou ik graag wat handvatten willen om met die hoogsensiviteit om te gaan. Als dat oké is voor jou.

Dank voor de inzichten en eerlijkheid. Waardeer het enorm. En ook voor J. heeft het enorm veel nut gehad zei ze. Dank voor alles.
Met vriendelijke groet,
R.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
19 februari 2018
Hoi Kees,
Hartelijk dank voor je tijd en inzicht! Ik laat het even allemaal op me inwerken. Vond het best intensief namelijk. Maar het gevoel wat ik erbij heb voelt erg goed.
Ik ga een afspraak maken met je collega. En hoop je over een tijdje weer te spreken. Alvast bedankt voor alles….
Mvg
B.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
17 februari 2018
Goedemiddag Kees,

Graag zou ik weer een afspraak bij je maken (wat mij betreft zo snel mogelijk, mits jouw agenda dit toelaat natuurlijk…) Ik zit aan een consult van 2 uur te denken, want het geeft me heel veel inzichten en vooral ook ondersteuning.

Ik hoor graag van je!

Groetjes,
K.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
17 februari 2018
Dag Kees, 

Het consult wat ik met je had heeft zoveel negatiefs weggehaald bij mij, dank je wel!
Dat zal zonder meer energetisch via jou zijn gegaan, maar het heeft me ontzettend geholpen!
Fijn weekend.
U.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

17 februari 2018
Goedemorgen Kees,

Gistermiddag hebben wij ons bed op basis van jouw advies anders geplaatst.
Ik sliep al vrij snel in en ben maar twee keer wakker geworden! Wat een verschil! Ik voel me beter ook! Nogmaals bedankt voor je tips en goede raad!
Fijn weekend, groetjes,
M.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
15 februari 2018
Beste Kees,

Vorige week donderdag heb je een bezoek gebracht bij ons thuis in Waalwijk en een aardmagnetisch wichelroedeloop onderzoek gedaan.
We hebben middags direct een ontstoorder gehaald zoals jij had geadviseerd.
Afgelopen nacht heeft M. voor het eerst helemaal doorgeslapen iedere nacht ging het beter met als resultaat vannacht dus heerlijk doorgeslapen! Super fijn. Wat een verschil een heel ander kind lijkt het wel te zijn nu overdag. Hopelijk kunnen we dit vast houden!
Dankjewel voor je komst.
Mvg
T.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

14 februari 2018
Hoi Kees,

Graag breng ik je op de hoogte van onze waarnemingen na je consult in onze woning.
Ik merk op dat er iet is veranderd is in de energie. Deze is niet meer prikkend en onrustig. Ik merk het in de hele woning en vooral in de slaapkamer. De vreemde onderstromen en draaiende prikkelingen die ik bewust voelde tijdens het inslapen, zijn weg. Dat geeft veel meer rust en zorgt ervoor dat ik niet meer verkrampt in bed lig tijdens de slaap. Ik ontwaak nu met een ontspannen lichaam. D. merkt op dat zijn lichaam veel minder stijf is. De spieren zijn veel meer ontspannen en ook zijn handen zijn weer soepeler geworden. Ik zie aan hem dat hij weer meer straalt. Er is een krampachtige zwaarte van hem afgevallen.

Heel hartelijk dank voor je aandachtige metingen en voor de toewijding waarmee je dit werk verricht.

Hartelijke groet en fijne dag,
C.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
2 februari 2018
D
ank je hartelijk Kees,

 wat een fijne sessie was dat vanmorgen.
Jij hebt alles (echt alles !) bevestigd wat ik eigenlijk zelf al wel wist, maar waarop ik niet kon vertrouwen. Nu pas kan ik weer verder!
Groetjes,
I.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
1 februari 2018.
Hoi Kees,
Jouw woorden, inzichten raken me erg. Dankjewel!
Fijne avond en tot een volgende keer weer.
Groetjes,
L.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
27 januari 2018
Hallo Kees,
Zoals afgesproken, mail ik je hierbij een update van de vorderingen van onze dochter.
Ik heb ‘s avonds jouw mail met woorden aan haar voorgelezen. Ze was erg onder de indruk en toen ik klaar was barstte ze in tranen uit. Ze moest zo huilen, het kwam vanuit haar tenen.
Het voelde voor haar als een soort opluchting en erkenning dat iemand haar gevoelens snapt.en natuurlijk zo goed weet te omschrijven. Dat was echt fijn om te zien.
Wat ze overigens ook zei… ze zou je graag een keer willen ontmoeten. Ze vind het toch raar dat jij op afstand via een foto haar zo gerust kan stellen. Ik vind het prima, als jij dat ook vindt.
Hartelijk bedankt Kees. Ons meisje is weer een stap verder!
Fijn weekend!
Groetjes M
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
26 januari 2018
Hoi Kees,
Dankjewel voor je advies. Ik heb jouw woorden inmiddels meerdere keren gelezen. Wat betreft mijzelf; daar kan ik me volledig in vinden! En ook in die van mijn partner. Alles raakt me!
Kees! Ik kan er echt wat mee!
Fijne avond nog en een fijn weekend.
K.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

26 januari 2018
Hallo Kees,

Bedankt voor je aardige woorden en inzichten. Ik voel me ook stukken beter. Top is dat.

Met vriendelijke groet,

N.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

17 januari 2018,
Goedenavond Kees

Wat ben ik blij met jouw antwoorden, inzichten en adviezen, die voor mij (zeker weten) binnen komen. Dank ook voor het zo duidelijk naar mij zijn, ik heb dat graag.
Bijzonder mooi wat je schrijft, ook het confronterende deel, dat is juist goed. Dat brengt me in actie.

Warme groet voor jou Kees
Je hebt prachtig werk

A.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

16 jan. 2018
Goedemorgen Kees,

Bedankt voor de snelle reactie. Ik heb jouw verslag gelezen, en het gevoel wat ik bij de kwestie had en wat ik zelf al dacht dat klopt 100 procent met datgene wat nu door jou zo duidelijk verwoord is.

Hartelijk bedankt Kees!

groet,
R.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
 13 jan. 2018
Hoi Kees,

Heel erg bedankt voor het heldere gesprek. Het heeft mijn ogen geopend.
Alvast vriendelijk bedankt.

Hartelijke groet,
M.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
12 jan. 2018
Beste Kees,

Wat fijn en verhelderend, zo’n bijzonder open gesprek met jou…., ik ben er enorm door geholpen! Dank je nogmaals, want nu weet ik hoe ik verder moet. 

Warme groet,
M.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

11 jan. 2018

Hallo Kees,

Helder wat je me allemaal hebt uitgelegd en geadviseerd! Dank je hartelijk! Mag ik op je terugvallen als ik weer vragen heb?
Groet,
D.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- 

4 januari 2018

Hoi Kees,

wat ben ik blij met jou als coach, vooral ook vanwege jouw geduld met mij, omdat het leren en begrijpen wat er steeds speelt, zo ongelooflijk langzaam en moeizaam gaat.

Een andere coach had er misschien al lang een punt achter gezet! Nogmaals dank!

Groetjes,

H.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- 

28 december 2017

Hoi Kees,

Ik waardeer jouw werk ten zeerste. Je geeft me steeds weer die inzichten en adviezen waardoor ik sterker verder kan worden.

Ook voor jullie een heel fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2018!!

Met vriendelijke groet,

N.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

23 december 2017

Beste Kees,

Hierbij wil ik je heel hartelijk bedanken voor je geweldige hulp, steun en inzichten het afgelopen jaar. Je helpt me er enorm mee!
Ik wens jou en Jeanette hele fijne feestdagen toe in jullie nieuwe huis en heel veel persoonlijk geluk en succes met je werk in 2018.
Hartelijke groet,
B.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

21 december 2017

Dag Kees,

Bedankt weer voor je reactie en uitgebreide (troost gevende) uitleg. Ik begrijp je en zal je goede woorden onthouden. Dank!

Gr

M.

 -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

8 december 2017

Dag Kees,

Hartelijk dank voor uw wederom uitgebreide schriftelijke analyse en advies. Ik was er een beetje van onder de indruk!
Ik ga ermee aan de slag!
Met vriendelijke groet,
H.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

7 december 2017
Hoi Kees,
Jij coacht mij nu al 9 jaar, toen ik je leerde kennen was ik een drugsverslaafde, rookverslaafde, was ik één brok ellende en mijn leven op alle vlakken één grote ramp, maar jij hebt mij door alle moeilijke situaties heen geholpen en nu ben ik goddank niet meer verslaaf aan wat dan ook en gaat mijn leven (langzaam maar zeker) de goede kant op. Voor jou had ik een coach en ook een psycholoog, maar niemand begrijpt en helpt mij zo goed! Soms ben je heel pittig en recht voor z’n raap (confronterend), wat bij mij gewoon keihard nodig is. Maar je bent altijd eerlijk en helder en ondersteunt me zoals geen ander. Dank je, dank je wel kerel, ik ben heel blij met jou!
Groetjes,
H.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

6 december 2017

Beste Kees,
wat ben ik blij met jou als coach! En wat begrijp jij mij en mijn triggers goed! Hoe prachtig jouw adviezen aansluiten met wat ik zelf eigenlijk al wel weet, maar waarbij jij mij ondersteunt op punten waarin ik nog wat te onzeker ben. Ik ken je nu al 7 jaar en ben blij dat ik jou ontmoet heb. eerst via jouw beroep als wichelroedeloper, later als helderziend adviseur en nu al een aantal jaar als coach! Dank je wel.
Hartelijke groet,
S.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

5 december 2017

Dank je wel Kees.

Voor je inzichten en informatie. Dat geeft hoop naar de toekomst van P.

Ik zal het je laten weten wat de uitslag gaat worden!

Groet,

Z.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

28 november 2017

Hallo Kees,

Ik wil even laten weten dat de voeten van L. (sinds het ontstoren van de waterdaders in onze woning, zoals door jou is geadviseerd), wat betreft huid veel beter uitzien. Ze zijn voor 75% genezen!

Dank je wel voor de juiste expertise met betrekking tot het wichelroedeloop-onderzoek.

Groetjes,

B.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

27 nov. 2017

Goedemorgen Kees,

Allereerst veel dank voor de prettige wandeling en de vele zaken, die we besproken hebben. Dat doet me telkens erg goed. Verder pak ik de zaken op, zoals besproken. Nogmaals dank!!!

Met vriendelijke groet,

N

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

22 november 2017
Hoi Kees,
Wat ben ik ontzettend blij met je inzichten en adviezen!
Ik heb het nu (pas) drie keer heel aandachtig doorgelezen en o wat komt het goed bij mij binnen. Je legt het zo fantastisch en helder uit allemaal Kees.
Waar ik heel blij mee ben is dat je veel informatie geeft. En ik denk dat hoe vaker ik het lees, ik er steeds nog meer uit zal kunnen halen.
Je geeft me hiermee echt weer veel vertrouwen, moed en kracht om positief door te gaan en blijdschap om me te verheugen op een fijne toekomst.
Je hebt me weer heel veel waardevolle inzichten en adviezen gegeven in een prachtig helder beschreven document waar ik zeker heel veel houvast aan zal hebben de komende tijd.
Jouw woorden doen mij altijd goed!
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor je snelle en fantastische hulp. Ik ben je echt heel dankbaar.
Wat fijn dat ik hiermee altijd bij jou terecht kan!
Hartelijke en warme en dankbare groet,
B.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

22 nov. 2016

Hoi Kees,

Dank je wel voor je reactie en informatie. Wat heerlijk om dat nog mee te krijgen, want dit geeft mij extra veel kracht om vertrouwen te houden en af te wachten. Ik ben je ontzettend dankbaar. Dankzij jou sta ik weer positief in het leven!
Heel veel geluk wens ik jou en je partner toe. Dat verdienen jullie. En ga vooral door met jullie fantastische werk. Ik weet zeker dat jullie er heel veel mensen blij mee maken!
Hartelijke groeten,
V.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

20 november 2017

Beste Kees,

Dank je voor je duidelijke inzichten en adviezen…, het klopt helemaal dat ik te veel pieker en zorgen maakt, wat niet goed voor me is. Ik ga eraan werken!

Groetjes,

T.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

13 november 2017

Hoi Kees,

Bedankt voor het gesprek!
De komende tijd zal het gaan blijken of het gaat lukken.
Het gesprek heeft in ieder mij laten beseffen dat het niet zo langer kan op die manier en dat ik zelf het heft in handen moet nemen.

Nogmaals bedankt, ik houd je op de hoogte!

Met vriendelijke groet, B.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

9 november 2017

Bedankt Kees voor je advies!
Fijn dat je er altijd bent. Soms word ik zo in beslag genomen door verschillende emoties dat het helder denken verdwijnt in een soort mist. Ik vind het zo fijn dat er dan iemand is zoals jij die van buitenaf mij kan laten zien hoe de werkelijkheid er ook al weer uit zag. Bedankt daarvoor!
Ik voel mij weer een stuk sterker en mijn relativeringsvermogen over mijn eigen situatie lijkt weer terug te zijn.

Fijne dag vandaag,
M

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

3 november 2017

Hoi Kees,

Dank je hartelijk voor al je inzichten en informatie, geeft me een goed gevoel 🙂 !

Fijne dag!

Groetjes J.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

2 november 2017

Goede avond Kees,

Wat ben ik blij dat ik een afspraak met je gemaakt hebt, het was een fijn consult en je gaf me ondanks hier en daar ook wat kritische punten ook steun en beide had ik nodig.

Dank je wel nogmaals,

T.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

23 oktober 2017

Beste Kees,

Een groot dankjewel voor je snelle en voor mij duidelijke reading. Ik ga het aan hem voorleggen en ik hoop van harte dat hij er iets mee gaat doen (regressie kan enorm effectief zijn weet ik uit eigen ervaring).

Het leert mij weer om in mijn kracht te staan, niet mee te gaan in die stroperige stroom. Je hebt een mooie website Kees!!

Nogmaals dankjewel,

Lieve groet, F.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Dag Kees,

Mag ik je heel hartelijk danken voor jouw geweldige inzichten en adviezen ? Hier ben ik zo ontzettend blij mee, naast de liefdevolle complimenten die ik van je kreeg. Eindelijk eens iemand die heel helder ziet waar het aan ligt, in plaats van al het gezweefteef van collega’s die ik het afgelopen jaar om raad heb gevraagd en het alleen maar hadden over dat ik te onzeker zou zijn. Ik weet dat ik dat niet ben en jouw reading is een enorme bevestiging voor mij.
Ik ben even diep geraakt en de tranen rollen over mijn wangen, maar dat is helemaal okee, want ik voel opluchting en weet nu wat ik kan gaan doen.
Nogmaals mijn innige dank en zo meteen zal ik de factuur gaan betalen.
Liefs en heel veel succes en plezier met jouw bezigheden, L.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
 16 oktober 2017

Goedemorgen Kees.

Ik begin echt versteld te staan van mezelf…? , al wat jij mij coacht werkt voor mij , mijn gevoel en mijn verstand…een heerlijk gevoel geeft me dat…, dat is mijn Secret!

Dank je voor je geweldige inzicht, fijne dag en geniet van het goede weer.

Groet, M.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

26 september 2017

Beste Kees,

Ik wil je nog hartelijk danken voor de snelle hulp van 2 weken geleden. En voor het luisteren naar al mijn gezeur haha. Door alle drukte en stress er nog niet aan toegekomen.

Met vriendelijke groet, M.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

20 september 2017

Hoi Kees,

Bedankt voor jouw heldere inzichten en steun, waarmee ik weer wat sterker verder kan.

Hartelijke groet, A.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

1 augustus 2017

Goedenavond Kees,

Nogmaals bedankt voor je inzichten en adviezen! Het heeft mij op een andere manier van denken gezet die mij zeker verder gaat helpen.

Ik houd je op de hoogte!

Groetjes, B.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

25 juli 2017

Beste Kees,

Wat ben ik blij dat ik de stap had genomen om met jou te komen praten en wat is het voor mij nu helder geworden wat er allemaal speelt en waarom ook vooral. Daardoor kan ik nu veel loslaten en dingen begrijpen. Ik voel me opgelucht en kan nu zonder gepieker en schuldgevoel verder.

Hartelijke dank,

P.