Wichelroedelopen

Wichelroedelopen ofwel een woning of perceel elektromagnetisch en aardmagnetisch onderzoeken

Het is -misschien niet algemeen- bekend dat diverse lichamelijke en psychosomatische klachten, maar ook mentale, emotionele, spirituele en sociale problemen mede veroorzaakt kunnen worden  door het aardmagnetische klimaat van de woon- en/of werkomgeving. Deze klachten kunnen nog eens verergeren door elektrosmog en wifi. 

Een paar van de vele klachten zijn:

  • stofwisselingsklachten, waaronder reuma
  • nek- en rugklachten
  • alle vormen van kanker
  • hormonale klachten waaronder vruchtbaarheidsproblemen
  • slaapproblemen en piekeren
  • depressiviteit en wisselende stemmingen
  • de aanwezigheid van entiteiten.

Onderzoek en adviezen

Door middel van een aardmagnetisch onderzoek (of een wichelroedeloop) breng ik invloedsgebieden van o.a. ondergrondse wateraders die zich binnen de grenzen van je woning of perceel bevinden, duidelijk leesbaar in kaart. Ook onderzoek ik dierenverblijven (denk aan bijvoorbeeld paardenstallen en duivenhokken).
Zo’n onderzoek voer ik uit met behulp van wichelroeden. Het totale onderzoek duurt anderhalf tot twee uur, afhankelijk van o.a. de grootte van de woning, het perceel of dierenverblijf. 

 

Uitkomst aardmagnetisch onderzoek
Een kruising van wateraders en een wel (zie rode plek): beide hebben storende invloeden. Rechtsboven een positieve groene plek.

 

 

 

 

 

 

 


Op basis van de uitkomsten van een dergelijk onderzoek (zie tekening) geef ik je adviezen om klachten te voorkomen, te verminderen of indien mogelijk op te lossen. 
Daarnaast geef ik je, indien nodig, algemene informatie over verantwoord bouwen, inrichten, wonen en werken in relatie tot aardmagnetisme en elektro-smog. Voor het laten aarden van een woning of dierenverblijf kun je een geschikt bedrijf inschakelen of een persoon die dat voor je kan doen. Ik geef slechts advies hierover, maar voer dit type werkzaamheden niet uit.
Zie voor meer informatie:
Info wichelroedelopen

Afspraak maken

Wens je een aardmagnetisch onderzoek in je woning, kantoor of bedrijf, dan kun je mij bellen voor een afspraak. Staat je woning, kantoor of bedrijf te ver (meer dan ongeveer 70 km) van mijn praktijk vandaan, dan is er de mogelijkheid voor een helderziend ofwel tele-magnetisch onderzoek. Daarover kan ik je telefonisch informeren.
Mocht het zo zijn dat ik in je woning, kantoor of bedrijf geen storende invloeden van wateraders, wellen of andere stralingsbronnen kan vinden, dan zal de oorzaak van de klachten wellicht op een geheel ander vlak liggen.

In geval van lichamelijke klachten is mijn advies om altijd eerst de huisarts te raadplegen!

Mail me voor informatie: praktijkkeesvanspijk@gmail.com   

Zie ook: Artikel en video Eindhovens Dagblad