Coaching

Coaching: Waarom heb je mij als coach nodig en wanneer kan ik je coachen?

Door middel van coaching kan ik je tijdens een moeilijke periode of groeiproces begeleiden. (In verband met het Coronavirus werk ik op dit moment alleen nog schriftelijk als coach. Bij vragen hierover kun je me altijd bellen.)
Als coach kan ik je onder andere helpen bij:

 

–  het emotioneel verwerken van het verlies van een geliefde
–  het verwerken van een burn-out of overspannenheid
–  het leren overwinnen van angsten
–  trauma’s
–  verslaving
–  dwangneurotische problemen 

 


Het valt niet altijd mee om tijdens moeilijke perioden in je leven inzicht te krijgen in het hoe en waarom je hierin terecht bent gekomen. Het is vaak gemakkelijker als er iemand van buiten je kringetje is die ziet waar je vastloopt en die je de helpende hand kan reiken. En die buitenstaander of coach kan ik voor je zijn: voldoende op afstand, maar door mijn invoelende gave betrokken bij wat je doormaakt.

Coaching: Twee handen in elkaar: ik reik je als coach de hand om je te helpen.

Ook voor talent- en persoonlijkheidsontwikkeling kun je bij mij terecht, omdat ik via spirituele wijze kan laten zien welke talenten en mogelijkheden je hebt. Ik kan je coachen om die talenten en mogelijkheden te ontwikkelen. 

Coaching gesprekken, waar en hoe

Tijdens gesprekken in mijn praktijk, bij je thuis of tijdens een wandeling in de natuur breng ik je dichter bij jezelf en je onverwerkte emoties. Ik leer je daarbij om je problemen zelf op te lossen.
Door middel van zelf spiegeling, het geven van inzichten en het leren uiten van emoties laat ik je de achterliggende oorzaken van een probleem zien. Daardoor kan een eventueel negatief zelfbeeld of wereldbeeld worden omgebogen.

Hoe werk ik als coach?

Als coach werk ik op basis van mijn eigen levenservaringen, paranormale gaven, spirituele kennis en jarenlange zelf trainingen. Door dit alles kan ik je goed aanvoelen en begeleiden.

Bij mijn werk als coach gebruik ik waar nodig ook mijn helderziende gave. Op deze manier kan ik achter zeer diep liggende oorzaken komen en je problemen analyseren. Een begeleidingstraject bestaat daardoor soms slechts uit een paar sessies en is dan ook betaalbaar. 

 

Mail me gerust voor informatie: praktijkkeesvanspijk@gmail.com